Mijn verhaal

Hallo en welkom bij SweettArt!

Wie ben ik ?
Ik ben Anniek Thoma geboren en getogen in Schimmert en ben nu woonachtig in het dorpje Hulsberg.

Ik heb de opleiding brood en banket afgerond op de Hotelschool in Hasselt.
Bij een eindejaar opdracht moesten we een eigen zaakje oprichten, vanuit daar is SweettArt ontstaan.
Toen ik in 2016 afgestudeerd was heeft het bedrijf op een laag pitje gestaan, hier en daar wat gebakken voor familie en vrienden, maar verder fulltime gewerkt bij bakkerijen om ervaring op te doen.

Tot dat mijn droom zich niet meer binnen kon houden, en ik in 2020 de grote stap zetten om SweettArt officieel op de markt te zetten!

Onze filosofie

Ontwerpen

Alles word speciaal voor jou ontworpen, samen spreken we de stijl, kleur en smaak af.

ieder ontwerp is uniek!

Milieuvriendelijk

Bij alles wat we doen, houden we rekening met de impact op de wereld.

Vers gemaakt

Elke dag, bij het krieken van de dag, beginnen we fris.

we kopen zo lokaal mogelijk onze producten in.

Familie recepten

Onze recepten zijn niet alleen recepten - het zijn erfstukken.

Mijn oma is mijn grootste voorbeeld, daar heb ik het bakken van overgenomen.

Wat doet SweettArt?

Ik bak taarten en gebakjes voor iedere gelegenheid.

Is het voor een bruiloft, verjaardag, gender reveal, babyshower noem het maar op.

Of om gewoon zelf even te smullen……

Sweettables wat perfect bij de stijl van jou feest past.
Alles word speciaal voor jou ontworpen, samen spreken we de stijl, kleur en smaak af.

Niks is te gek !

Alle taarten worden uniek voor de klant gemaakt.


Contact opnemen

Bestel op tijd!

Hopend op aankomend jaar met eindelijk weer feesten en partijen. Is het echt aan te raden om op tijd te bestellen ! Ik hoef nog niet alle details te weten, de datum reserveren met de gelegenheid erbij is al genoeg. Dit is zeker belangrijk voor de bruiloften en de communies! Dan ben je er zeker van …

Bestellen
Share by: